Επιδότηση eshop

Εξασφάλισε στην επιχείρησή σου σύγχρονο eshop 100% χρηματοδοτούμενο από το επικείμενο πρόγραμμα ΕΣΠΑ.

Όλες οι επιχειρήσεις λιανικού εμπορίου που έκλεισαν λόγω του κορωνοϊου & που επιθυμούν να αποκτήσουν ηλεκτρονικό κανάλι πώλησης των προϊόντων τους.

Όπως σε όλα τα προγράμματα του ΕΣΠΑ, έτσι και σε αυτό, απαιτείται συλλογή δικαιολογητικών και μεγάλη προσοχή αλλά και εμπειρία κατά την διαδικασία υποβολής της πρότασης ενίσχυσης.
Η sitelab, σε συνεργασία με τους συνεργάτες της, αναλαμβάνει την σύνταξη του φακέλου & εγγυάται την ορθή υποβολή. 

Τίποτα απολύτως! Η ορθή υποβολή του φακέλου, εξασφαλίζει επιδότηση ύψους 100% της επένδυσης.

Στο παραπάνω ποσό επιδότησης περιλαμβάνονται και τα έξοδα για την υποβολή του φακέλου.

Όπως όλα τα ΕΣΠΑ, ναι.

Ωστόσο εμείς θα αναλάβουμε  το σύνολο της  διαδικασίας, πέρα από την κατασκευή του ιστότοπου, με όλα τα έξοδα να καλύπτονται από την επιδότηση.

Δεν υπάρχει κανένας περιορισμός, το πρόγραμμα καλύπτει και την ψηφιακή αναβάθμιση των επιχειρήσεων που διαθέτουν ηλεκτρονική παρουσία.

Όπως σε όλα τα προγράμματα του ΕΣΠΑ, έτσι και σε αυτό, απαιτείται ειδική τεχνοτροποία κατασκευής του ιστότοπου. Απαραίτητα, η ιστοσελίδα θα πρέπει να είναι σύμφωνη με τα πρότυπα που θα οριστούν από το πρόγραμμα .
Η sitelab εγγυάται πλήρως την ορθή παράδοση. 

Συμπληρώστε την φόρμα συμπληρώνοντας κατ’ ελάχιστον τα απαραίτητα πεδία της. Το αρμόδιο τμήμα μας, θα εξετάσει την εγγραφή σας και θα επικοινωνήσει μαζί σας για λεπτομέρειες που σας αφορούν. 

Την δεδομένη στιγμή δεν υπάρχει κάτι ενεργό. Αναμένεται να ανακοινωθεί στο άμεσο μέλλον.

Skip to content